Sulakyurt Şehit Köksal Kaşaltı İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://sulakyurt-imam-hatip.meb.k12.tr
Adres : Yeniöz Mahallesi Mustafa Kemal Sokak Dış Kapı No60 C
VİZYON : Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin zihninde; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir Din Öğretimi Anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak. HEDEFLERİMİZ; Dini asıl kaynaklardan yola çıkarak ortaya koyan ve yorumlayan. Dinin birleştirici, huzur verici ve barışı sağlayıcı gücünü ortaya çıkarmaya çalışan, Düşünen, sorgulayan, inancını aklı ile bütünleştiren, Yapıcı eleştirilere ve farklı görüşlere saygı duyan, Yeni gelişmelere açık olan, Bilimsel görüş ve anlayış kazanmış, bilgilerini mesleki alanda kullanma yollarını öğrenen, Bütün dinlere objektif bir gözle bakabilen, Çalışkan, Mesleğine bağlı, yurdun her yerinde seve seve hizmete hazır, İnsanlığı, insanları seven ve anlayan; her şeyden önce eğitici kimliği olduğu bilincine sahip, güvenilir bir meslek adamı, Yüksek öğretime, hem kendi alanına hem de diğer bölümlere öğrenci yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :normal(tekli)
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : kalorifer
Servis : Öğretmen ve memur servisi mevcuttur. Öğretmenlerimiz il merkezinden geliş gidiş yapmaktadır.
Ulaşım : Belediye arabaları saat başı Kırıkkale´ye gitmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : okulumuz sulakyurt ilçe merkezinde olup il merkezine uzaklığı 51 kmdir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuzda 7 derslik bulunmaktadır. Fakat üç dersliğimiz Şehit Kerim Arslan Ortaokulu Müdürlüğü tarafından kullanılmaktadır.